Arie van der Rassel “The Enforcer” is one of Hollands most consistent and succesful ever Paradarters. Arie is a long time friend of Loxley and designed the Enforcer darts with us.

In his own words (in Dutch):

Een introductie van mezelf ik ben Arie van de rassel geboren 14 november 1965 ben getrouwd heb een dochter en twee kleinkinderen, ben begonnen met darten in 1988 en vanaf die tijd nog steeds een geweldig en mooie sport gooi nog steeds in de dswn dartteam “Enforcers”, ben vanaf de eerste minuut bij het paradarts begonnen in 2015 het eerste toernooi was gelijk het NK die ik ook gelijk op me naam schreef en had de smaak te pakken. Een jaar later begon ook de ranking voor de paradarts en iedereen was enthousiast na ik ook nog de Nederlandse ranking kampioen te winnen in 2016.

Heb me ook vanaf 2015 steeds weten te plaatsen voor de winmau world masters waarvan ik 2 keer de 3de plaats wist te halen en nog steeds de enigste. Nederlandse paradartwr die dat wist te halen vanaf 2022 is het paradarts gescheiden geworden staande en de rolstoelers en het eerste editie. Wist ik dit jaar ook op me naam te schrijven me belangrijkste prijzen volgt Ned kampioen paradarts 2015 Ned kampioen ranking 2016 Ned kampioen rolstoel 2022. Ned ranking kampioen 2022. 3de plaats wereldkampioenschap 2019 en 3de plaats wereldkampioenschap in 2020.

En een kleine introductie van mijn dart cave: